Datum

Lieve Arnaldo,

Ik wil je Hartelijk bedanken voor het ongelooflijk mooie hart !!!

Richard mijn alles ….. Op 8 Januari moest Rich de strijd tegen zijn hersentumor opgeven … 25 jaar … Een lieverd, altijd vrolijk, zo oneerlijk ….. Na de crematie bedacht ik me plotseling dat ik een urn moest gaan zoeken … Alles wat ik tegen kwam vond ik kil, koud of voor oude mensen ! Ik ging zoeken naar een houten urn, mooi, zacht, vriendelijk levend materiaal. Rich hield van houten spullen. Ik zag een foto van jou Harten en was opslag verliefd !!!
Dit moest het worden, niks zou het hierbij halen. Na wat emails maakte we een afspraak, ik kwam bij je langs om samen de as van mijn Moppy in het Hart te doen. Een warm welkom en voor ons beide een speciale dag. De as zit los in het hart, ook voor jou was dit voor het eerst, fijn dat ik het zelf kon doen en dat je me daar uitgebreid de tijd voor hebt gegeven !!! Ik liet mijn lieve schat bij je achter zodat jij het Hart kon vormen, moeilijk maar ook fijn … “Pas je goed op mijn Moppy” waren de woorden toen ik vertrok, natuurlijk je zou goed voor hem zorgen !!!! Twee dagen later was ik met samen met mijn moeder bij je, om het Hart en dus mijn mannetje op te halen. Geweldig mooi , Hartverwarmend !!!!
“Rich zijn Hart voor mij …. en mijn Hart voor Rich ”

Ook de foto’s die je gemaakt hebt, zijn een mooie herinnering aan dit prachtige Hart en het ontstaan hiervan …… Wat jij met je handen gemaakt hebt is voor mij een geweldig tastbaar aandenken aan mijn lieverd .

Ik ben er super blij mee en moet het vaak aanraken, hij heeft een mooie plek in de huiskamer want hij mag zeker gezien worden !!!

Lieve groetjes

Marjolein

Meer
berichten