Datum

Beste Arnaldo,

Ons hart is PRACHTIG geworden, het is warm, zacht, mooi, het is zóóóóó fijn om aan te raken… We willen je ook heel erg bedanken voor alles wat je “extra” voor ons deed. Het doet ontzettend goed dat er ook mensen zijn die zich echt willen inzetten om iets “speciaal” voor je te doen, iets wat het verschil maakt… Zeker in een tijd van rouw en verlies, wanneer je erg kwetsbaar bent en het vaak voelt alsof je heel alleen staat met je verdriet, omdat mensen niet weten hoe te reageren. Jij hebt echt je best gedaan om mee te zoeken naar datgene wat wij graag wilden, ook al was het niet het hart wat je “standaard” aanbiedt.
Wij wilden graag een zo klein mogelijk hart uit massief hout om de as van ons zoontje in te bewaren.  Het moest iets speciaals zijn, iets om te koesteren. Omdat ik het wollen/katoenen cocoontje waar Luca in heeft gelegen zelf heb gemaakt, wou ik ook dit hart een beetje personaliseren met dezelfde stofjes en kleurtjes. Dus maakte ik een aszakje op maat. Arnaldo, je hebt er dan ook voor gezorgd dat de holte binnenin precies groot genoeg is, zodat de as er precies in past.
Het is helemaal perfect zo! Ons mannetje zit voor altijd in ons hart, en ik denk dat dit prachtige hart dat perfect uitbeeldt!
1000 maal dank!

Meer
berichten