Datum

Beste Arnaldo,

Wat een prachtig mooi hart heb je voor ons, en de kleine Gwen gemaakt. De vorm, de grootte, de binnenzijde en de dekentjes, het is helemaal perfect. Mede door jouw hart hebben we Gwen een mooi afscheid kunnen geven. Hoe moeilijk het ook is. Die dag is toch erg mooi verlopen.

Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen, maar vooral dat ik je heel erg dankbaar ben. In het kleine hartjebewaren we haar mutsje, dat ze in het ziekenhuis op kreeg. Het ligt naast ons bed. Voor we het deksel sloten, hebben we die liefdevol gewisseld voor een mutsje met een andere mooie herinnering.
Nu zeg ik deksel, maar onze kleine Chris van 3 riep heel hard “dop erop”… We hebben het er nog over…
Die kleine man gaf lucht op moeilijke momenten, gewoon door zichzelf te zijn. En dat was goed. Ik sluit een paar foto’s bij en wil je nogmaals heeeel erg bedanken.
Veel liefs uit Kudelstaart,
Sonja, Paul en Chris.

Meer
berichten