Datum

Uitvaartbeurs Gorredijk

Komt u ook even binnen wandelen?

Sportcentrum Kortezwaag in Gorredijk is zondag 5 juni van 11.00 tot 17.00 uur het decor voor de 1e Uitvaartbeurs. ( adres Mientewei 2)

Om meer openheid/ bekendheid te geven aan de vele manieren waarop een laatste afscheid vorm kan worden gegeven organiseert Uitvaart de Roos in samenwerking met veel exposanten de Uitvaartbeurs ‘gewoon, omdat ieder mens uniek is ’. De bezoekers van deze beurs kunnen gratis op een levendige manier kennismaken met wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is bij ‘een laatste afscheid’. En dat is meer dan u denkt!  Ongeveer 50  ondernemers presenteren zich die dag en hebben allen hetzelfde doel voor ogen, namelijk onze medemens helpen en bijstaan in een hele verdrietige periode. Er is zoveel meer mogelijk dan u denkt. Wat dacht u van handgemaakte urnen, grafkisten en lijkwades of rouwvervoer per truck of een koets met Friese paarden?  Naast het vernieuwende aanbod in de uitvaart zijn er natuurlijk ook de traditionele uitvaartproducten aanwezig.

 

Wat kunt u 5 juni verwachten?

Informatie omtrent de mogelijkheden rondom het laatste afscheid zoals:

* Begeleiding, bloemen, kisten, natuurbegraafplaats, rouwvervoer regulier of met truck of motor, rouw en advies begeleiding, notaris, gedenksieraden, muziek, wensballonnen, gedichten, grafmonumenten, rouwfotografie/video, waden, grafrenovatie, ritueel begeleiding, postmortale make-up, diverse handgemaakte unieke urnen, troostgeschenken, koets met Fryske hynders, Crematorium Schoterhof Heerenveen en Waldhof Opeinde, woningontruiming, uitvaartsprekers, ritueel begeleiding, gedichten, schilderen, veel muziek etc……

* De gehele dag is er live muziek aanwezig van The Travelling Harp, troubadour Adri de Boer,   Memories, Folkert-Hans, drie studenten en MusicaRosa live uitvaartmuziek.
* Demonstraties van het ‘schouderen’ door dragersteam Honestus.
* Beeldhouwen met speksteen
* Workshop verwerken van verlies
* Een herdenkingstafel waar u een kaarsje kunt aansteken ter nagedachtenis aan uw overleden dierbare.
* Wensenboom.
Informatie kunt u vinden op onderstaande pagina’s:
* Website: www.uitvaartbeurs-gorredijk.nl

* Facebookpagina: https://www.facebook.com/Uitvaartbeurs-Gorredijk-Gewoon-om…/
* Twitterpagina: twitter.com/beursgorredijk
Zondag 5 juni van 11.00 tot 17.00 uur.

Entree & parkeren: gratis.

Wij van  www.uitvaartderoos.nl  beseffen dat de wereld is veranderd en dat afscheid nemen ook anders kan. Om u met alle facetten rondom het begrip uitvaart kennis te laten maken hebben wij deze beurs georganiseerd. Wij en alle overige 49 standhouders verwelkomen u 5 juni graag.

Voor informatie en of opgave kunt u mailen : uitvaartderoos@gmail.com

Meer
berichten