Datum

Open dag Rouwcentrum Rouwenhorst Apeldoorn

Op 3 juni staat Hart van hout op de open dag van Rouwcentrum Rouwenhorst in Apeldoorn.

Tekst van de site:

Kom naar onze Open Dag

Als u vragen heeft over begraven en uitvaarten in het algemeen kunt u dagelijks bij ons terecht voor vrijblijvende informatie. Maar wij begrijpen dat het geen onderwerp is om makkelijk over te praten. Toch is het goed om gewoon eens binnen te lopen en op een rustig moment informatie te verzamelen. Daarom sluiten we de Week van de Begraafplaats op vrijdag 3 juni af met een Open Dag in ons rouwcentrum.

Iedereen, jong en oud, die meer wil weten over alles wat te maken heeft met een uitvaart is van 15.00 tot 18.00 uur van harte welkom om binnen te lopen. U kunt al uw vragen stellen over wat komt kijken bij uitvaarten: welke keuzemogelijkheden zijn er, wat kost een begrafenis of crematie eigenlijk en hoe zit dat met verzekeringen? Wij staan u graag te woord en laten u het rouwcentrum zien.

Informatie over tal van zaken

In ons rouwcentrum is tevens een informatiemarkt, waar diverse leveranciers hun producten en diensten presenteren. Hier staan onder andere onze buren van steenhouwerij Eijgelaar Natuursteen met voorbeelden van grafmonumenten. Ook kunt u hier meer te weten komen over kisten, vervoer, fotografie, bloemen, assieraden, het Uitvaartfonds, verzekeringen en de rol van de notaris. Buiten staan een uitvaartkoets,rouwauto’s en de uitvaartbus opgesteld.

Lezingen en muziek

Tijdens de open dag geeft Ellen Kruijer om 15.30 uur een lezing over de rol van kinderen tijdens een uitvaart. Slagwerkensemble Cadenza brengt daarna enkele liederen ten gehore. Wij hopen u te mogen begroeten op deze middag.

Meer
berichten